Cursus Soulfulness

Geüpdatete

Voor veel mensen is het moeilijk om meditatie een onderdeel te maken van hun dagelijks leven. Daarom starten we vanaf maandag 27 september 2021 een nieuwe 4-weekse meditatiecursus. Deze gratis cursus is bedoeld om je te helpen om dieper te mediteren. Hierdoor zal mediteren minder als een discipline voelen, en meer iets waar je dag na dag naar uitkijkt. Pradeep zal tijdens de cursus uw begeleider zijn, te beginnen op 27 september met 4, 18 en 25 oktober als vervolgavonden (dus niet op maandag 11 oktober). De sessies zijn vier weken lang op maandagavond van 20.00-21.45u in Madal Bal – De Ruimte aan de Witte de Withstraat 27 in Den Haag. De cursus is Engels gesproken.

Iedereen is welkom, maar door de beperkte ruimte willen we u verzoeken om te reserveren door te bellen naar Pradeep (06 36566852) of een WhatsApp bericht te sturen naar dit nummer.

“You do not surrender to destiny. The power of destiny is limited. The power of your soul is unlimited. Be one – and remain one – with your soul. All the time.” – Sri Chinmoy